hey ya!

Helt galen, full med energi så skuttar runder i mitt rum som en duracellkanin med laddade batterier. 
Har inte gjort så mycket mer än ätit glass idag, fick smaka lite av Ella-My's Ben&Jerry's, hihihhi jättegott. 
Idag fick jag reda på att jag kommer ha ett F i kemi.. det sög ju lite. Men har verkligen tappat greppet totalt om skolan, vilket är riktigt dåligt av mig! Men jag lovar att till 9:an ska jag ge absolut 110%. Just nu är jag bara väldigt skoltrött och längtar stort efter sommarlov..
För övrigt så väntar jag på att papa ska gå & lägga sig så jag kan ta några mackor och sätta mig vid tvn. Eftersom jag varit så uppkäftig så får jag inte äta framför tvn, i mitt rum osv.. hahah.

trötter

Facebook är helt ärligt alla ungdomars drog nu för tiden. Försökte övertala mig själv att jag skulle plugga när jag kom hem, har jag gjort det än? Nä. Har suttit vid facebook ända sen jag kom, kul liv. Det tar verkligen upp min fritid ): 
Ska nämligen göra två omprov i kemi imorgon, fml.

hejsanhöppla

Det var vårshow i skolan idag. Måste erkänna att det har varit bättre alla andra åren, men jaja helt okej ändå. 
Minns när jag var med och fixade vårshowen förra våren. Jag gjorde absolut ingenting mer än att bara sitta där och glo på alla andra. Rätt så chill faktiskt ;)
Träffade Becka en liten stund efter skolan, sen följde jag henne till stationen. Vi snacka om lite grejer & att hon ska fixa en liten renovering i håret sitt. Det hon berättat för mig var att hon skulle ha rosa toppar, minns inte vad det heter, men likadant som Kenza iaf. Blir säkert awesome :) 
Själv ska jag köra på något jag med, men det blir efter skolavslutningen för blir mitt hår inte bra så kan jag ju bara sitta hemma och vänta på att det blir snyggt igen.. hahahah. Nämen har som sagt funderat på mittbena väldigt länge nu. Lite trött på denna frisyren jag haft i över ett år snart, måste bli lite förändringar! 
Nu är jag megahungrig så ska upp & käka. Hejdo.
'



we are young

Moshi moshi <---- haha dålig humor.
Kom och tänka på lite saker jag gjorde/lyckades med när jag var liten.. Alltså runt 4-7 års ålder.

  • Skulle duscha och pappade hade tagit bort den där saken som sitter för hålen där allt duschvatten åker ner, så jag fastnade med halva mitt ben där i, äckligt värre.
  • Pappade hade varit o fiskat. Kom hem med sisådär 5 st stora firrar. Jag "matade" dem med grus & gräs, det tyckte jag var skitkul.
  • Döpte min tjejkatt till Sune och killkatt till Missi. Och när alla berättade för mig att Sune är ett killnamn & Missi är ett tjejnamn så protesterade jag så mö så jag började gråta för jag blev förbannad på alla.
  • Jag gick och snodde min kompis bob/pulka, sen gjorde jag sönder den. Dagen efter hade jag riktigt mycket skuldkänslor så jag gav tillbaka den söndriga pulkan, grät & sa förlåt HAHA.
  • Jag halkade ner för en backe och det var så halt så jag inte kunde komma upp, så jag stod där nere och grät. Och min kompis stod och skratta. Schyrre..

two million

Öronorgasm!! Drop - 2:07


oj

Hehe just nu är jag hos "tandläkaren" säger vi. 
Låg i sängen i 20 minuter och funderade på om jag skulle gå till första lektionen eller inte. Känner mig riktigt dum när jag skiter i lektioner så här. Inte för det häner speciellt ofta men när det händer så känns det inte bra alls :( 
Sanningen är den att jag hade hunnit, men de 20 minuterna tog min tid så eftersom jag inte ens är klar än så får jag skita i kemilektionen iaf.
Kan lova er att när pappa får reda på det här så blir det väl antagligen dataförbud i en vecka eller två.. Jaja, snart sommarlov!! =D
Wäh, nu ska jag sitta här i typ 40 min, sen får jag sticka till skolan & ha spanska.

Detta är typ jag.

hahahah


sommarplaner

Snackar med kära Becka om lite sommarplaner som vi bestämt oss för ;) 
Vi ska bland annat samla ihop ett litet gäng så vi kan tälta, beräknat att det ska vara jag, Liam, Becka, Yasmina, Alex & Benjamin! 
Jag & Rebecka ska då skaffa fram svärd & sköld, och min moppehjälm får vi inte glömma. Sen ska vi upp till kohagen med vårat lilla "kameracrew". Jag o Becka ska reta upp korna litta så får ni en film på oss när vi blir jagade av kor. Springa där med världens fulaste moppehjälm, svärd & sköld och skrika som en jävla dåre? Jadå!
Aldrig sagt att jag är normal, och man får göra knäppa saker medans man är ung, så man har något att skratta åt när man blir äldre, inte sant? ;)
Haha självklart så ska vi göra fler saker, dock lite mer seriösa, som tex sitta på stranden med folk osv. Jag ska dessutom till Bakken & kanske Liseberg, yeha :D Helsingborgsfestivalen & Rix FM får vi inte heller glömma!

jadå


pannkakor

Min pappas pannkakor är väldigt mättande. Skulle bara informera er om det.

tjeeah

Skärpning på min dåliga uppdatering. Det blir ju oftast bara ett inlägg om dagen och hur roligt är det på en skala 1-10? 
Nä ska sluta vara så seriös och bli mitt gamla jag igen. Så när jag kollar tillbaks på gamla inlägg jag själv skrivit så har jag något att garva åt. 
När jag startade bloggen bestämde jag mig för att vara så seriös som möjligt och skippa all sarkasm/ironoi, men det är ju inte alls kul och vara 100% seriös hela tiden? ): NÄ, back in the days when the old barreeh was the funny one. 
Becka kommer älska mig & min blogg, hoppas jag ni också gör min söta läsare. Wait what, hur många har jag? Typ 3-4 läsare.. är det nu jag ska börja gråta eller skratta?

Hehe, dagens planer blir att hämta lillesyrran på dagis & sen duscha. Hah, roligt va? Jaja. 
Btw, dissikerade öga idag. Säger bara ett ord - förjävligt. 
Det luktade helvete och .. jag vet fan inte vad. Kom ut sån svart sörja också, lite gött att man käkade middag efter den lektionen.. Kinesiskt dessutom, alltså hund ;) Joke. 
Nu har nämligen min söta skola en "jorden runt på 5 dagar" där matsalen serverar maträtter från olika länder. Eller det är vad det ska föreställa, sen om det smakar samma sak, no comments. 
Tack för mig just nu. Ciao

Ska bli så här störd igen, vänta bara.

finns bara ett ord för dig: perfektion

Hola amigos. 
Snart sommarlov, tagga tagga tagga! Börjar bli otroligt skoltrött. På morgonen så vill man bara ligga kvar i sin varma sköna säng, men nää.. man måste ju upp och gå till skolan -.- Många lektioner är lama nu också tycker jag, men jaja inte många dagar kvar nu ;) 
Och sen så är det inte heller många dagar tills jag blir 15! Köra moppe & grejer, yeye :') Peircing i ögonbrynet tänker jag också ta. Måste bara ha pappas tillåtelse, men jag lovar att jag skulle skrika av lycka om jag får göra det. Kostar 500 kr på Väla, fett värt. 

happy

When I’m with you, I can be different in a good way. I smile more and laugh more.
I don’t have to pretend everything it's okay when it’s really not.
With you, I can drop the fake smile and put on a real one.
I don’t feel hurt and alone when I’m with you. Instead, I feel safe and loved.
You’re easy to talk to, and you listen to me. I don’t have to worry about holding back with you.
You show me that you really do care, and you’re not just pretending.
I really appreciate your company, because with you I’m different.
With you, I’m happy.



27/5

.. vilket vill säga mors-dag bland annat! ;) 
Har inte gjort mycket mer än att hjälpa pappa i trädgården. Rebecka sov här innat. Kom spontant hit klockan 10 igår. Pappa väckte oss halv 11 sen så åt vi frukost, Rebecka spelade lite gta, alltså gjorde vi inget speciellt. 
Hon stack för kanske två timmar sen. 
Här även fixat ett par shorts av ett par gamla byxor, passar hekt perfekt i rumpan osv, jättenöjd ;) Gjorde hål också, tyvärr så sög ju tyget så det blev inte sånna där snygga hål precis men det får duga! Så.. nu har jag två par shorts haha, behöver verkligen fler.. 

Igår tog jag också första doppet på året som dock bara blev i poolen. 22,5 grader. Inte så jättekallt faktiskt, bara kallt i början. Men såklart ville lilla Becka upp så det blev bara 5 min badande. 
Pappa håller på att grilla så det blir god middag! Och sen så får jag väl avsluta inlägget med att säga grattis till Loreen som vann esc igår!'


mage

börjar bli bättre... bara lite plattare sen så!  =)


I was in and dreamin' about your lips

Åh gud kär i låten!


Varit ute och åkt moppe med Alex! Hihi riktigt kul. Dock fick jag använda en megaful gammal crosshjälm så jag bytte hjälm med Alex och jag tror inte jag skrattat så mycket som gjorde på evigheter, fyfan alltså. Stackare! Men så gulligt av honom. 
Imorgon ska vi till Väla, så Alex kommer och hämtar mig efter skolan, vilken gentleman.. ;) Haha tänk om vi får motorstopp ute på landsvägen.. Då blir jag deprimerad /: 



shuffle

Äntligen en ny shufflevideo ;)


don't wake me up


talang

Riktigt duktiga och snygga killar! Från Sverige är dem också ;) Typ nya One Direction!


min humor


so much louder than words


scream

Helloooou! 
Haft en underbart rolig dag med Rebecka, och Alex som var med en stund! 
Direkt efter skolan tog vi bussen till Hyllinge för att kolla lite kläder på Familia, dit även Alex kom med sin nya moppe. Skitkul att jag fick testa köra den också! :D Rebecka fick också, tills hon nästan ramlade, och det bästa är att vi fick med det på film ;) 
Härligt härligt. Precis käkat nuggets och sitter för tillfälligt och redigerar lite bilder som jag & Becka tagit. 
Imorgon blir det gymnasiemässa. Tar tåget halv nio, blir väl.. spännande eller något haha. 
Uppdaterar senare, ciao!

reklam

Kollar på Big Brother, eller ah, det är reklam nu. Det består ju bara av 80% reklam hela tiden, sen så har man ju sett nästan alla reklamer, så nu kan jag alla och upprepa dem också. Gulligt va? 


Hade faktiskt tänkt skita i bb ikväll, gräva ner mig i sängen och kolla på TVD (The Vampire Diaries) istället. 
Vanlig skoldag imorgon, ska ha spanskaförhör. Hoppas det går bra.. tyvärr så har jag varit dum nog att glömma böckerna i skolan så hoppas jag kan det mesta. Får väl antagligen träna på rasten imorgon, weeho..

Jaja, efter skolan blir det kanske att dra till Väla med Rebecka. Dock har hon inget busskort så vi får se hur det går, blir lite pisnamt om hon får hoppa av nämligen, och jag har inte tillräckligt med pengar för att betala till två dit och hem. 
Aja, ska stänga av datorn nu och lägga mig i sägen. Godnatt!

all those fairytales are full of shit


Nu - The Vampire Diaries


ville bara säga..

att detta är sick! Men otroligt skönt!


oups

Sorry för dålig uppdatering men ska bättras, promise. 
Har haft friluftsdag uppe i skogen, har nämligen haft orientering, skittråkigt säger jag bara. Dessutom var det riktigt varmt, så man var halft döende när man var klar. Tog dock inte alla kontroller. Det var upp till 20 st kontroller, men jag tog 12. Blir ett E på det iaf, huvudsaken :) 
Slutade direkt efter, alltså runt 12-tiden. Sedan stack jag & Yasmina hem till mig där vi inte gjorde mycket alls, kollade tv bara sen skulle hon dra sig mot bussen.

Nu sitter jag framför tvn och kollar oth, ska strax hämta min lillasyster på dagiset som ligger 50 meter från mitt hus. Dirrmode efter det så ska jag duscha, känner mig riktigt äcklig! Eller.. så solar jag först och duschar sen, så blir det. 
Har lite bråttom nu så måste sticka, puss!

tate & violet

- Violet, somethig have changed in you. You're distant, cold.. and I don't know what I've done,
but I leave you alone for now if that's what you want. Is that what you want?

"The world is a filthy place."

- The devil is real, he can be beautiful.

"If you love someone, you should never hurt them."

- You know why I'll leave you alone? Because I care about your feelings more than mine.
I love you
. I would never let anybody or anything hurt you.
I've never felt that way about anyone.

"It's you and me together, for always."



18/5

Hela dagen har jag varit lite "upptagen" så har inte kunnat uppdatera speciellt mycket. 
Var som sagt och åt på en restaurang med familjen vid 11 tiden. Kom hem runt 1, hämtade även mina nya kläder som kom idag haha! ;) Riktigt nöjd och riktigt snygga! 
Kom hem, satte mig vid datorn i kanske 10 min. Fick mina 600 kr av pappa så det första jag gjorde var att gå och köpa ett par nya hörlurar nere i byn, äntligen säger jag bara. Har varit utan hörlurar ett bra tag nu så det känns skönt att äntligen kunna lyssna på musik igen. Kommer även bli osocial igen.. hehe nädå!

Jag och Violeta gick runt i kanske 2 timmar och letade efter rabattkuponger till cirkusen som var vid ishallen idag. Eftersom vi inte hade något för oss så bestämde vi oss helt spontant för att gå och kolla cirkus hahah. Inte helt dåligt om jag ska vara ärlig, faktiskt rätt så roligt. 
Träffade på Sandra och hennes lillasyster också, så vi satt med dem. :)

Efter cirkusen följde jag med Violeta hem så jag kunde få mina 150 kr hon lånade av mig till cirkusen. Därefter stack jag hem, och eftersom jag bor på andra sidan Åstorp så har jag fått väldigt mycket motion idag. Mohaha, me need! 
Well, det var väl allt jag hade och säga. 
Nu har jag precis duschat och ska snart upp och fixa mig något att käka. Kvällen blir lugn och mysig bara, tror jag laddar ner någon bra film att se på. 
Men puss på er!

hoppsan

Hittade bilden på facebook, det roliga är att det är bron i Åstorp precis vid min skola. 
Snubben som körde måste missat skylten.. Ajaj, så kan det gå ;)

out

goodmorning på er :) 
Pappa väckte mig för 5 min sen och sa att jag skulle med och äta ute på någon restaurang, så visst varför inte. Blir väl mysigt & gott. 


Mina kläder jag beställde i lördags har inte kommit än! Sur jag blir:( Hoppas dem kommer idag, eller iaf innan skolan börjar igen. 
Jaja, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag sticker. Pusshaj

långhelg!

Äntligen långhelg! Ska bli sååå skönt kan jag lova er. Vad jag ska hitta på har jag inte riktigt bestämt än. Tror det blir att träffa Marcus på fredag, och inatt sover jag hos Violeta :D 
Så just nu väntar jag på att hon ska smsa så jag kan gå till OJ och möta henne. Vi ska ha filmkväll så det blir att hyra film och köpa massa godis, göttans.
Nu ska jag börja packa lite smått, hoppas ni får en bra början på helgen! :)

halvt gammal bild på mig och Violeta ;)



weho

Snart ska jag krypa ner i sängen och sova. Precis kollat BB, lite kul där på slutet.. ;) 
Imorgon kommer det vara som en fredag eftersom vi är lediga torsdag & fredag, yaaaay. 
Har inte mycket mer o säga mer än godnatt!

far away


länkbyte

Gör länkbyte med min gamla fru! Eller ex fru ;) 
Hur som helst, hon får säkert bara 2 nya besökare eftersom, jag för tillfälligt bara har 2 läsare, och eftersom jag inte orkat ge ut min blogg till någon.. Känner mig så totalt utstött så det finns inte. Hahaha, nämen ta nu och följ denna gullepluttensblogg så är ni värda diamanter. Pusshej leverpastej!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

kissnödig

Snackar med Becka på Skype, alltså chattar, inte pratar. Hon är jättenegativ och skitsur, hahaha så gullig. Hon klagar på peter08 - Kissies bror.. Fast ioförsej, duckface all the way i hans nya musikvideo. Tänker inte länka för den är för dålig för att synas på min blogg. 

Är jättekissig, men ska snart på toa. Ska bara skriva klart detta totalt meningslösa inlägget sen rusar jag till toa.
Sen ska jag leta efter mina mjukisbyxor som är spårlöst försvunna. Allting bara försvinner i den jävla tvättmaskinen seriöst!:( 
Btw, pappa är överlycklig för att han har fått en ny gummibåt av farfar. Ska fälla några glädjetårar för honom, brb.


moshi moshi

Rebecka kommer säkert skratta åt min rubrik..
Jaja, skolan var helt okej. Pratade lite om gymnasie och grejer. Ska nämligen till Helsingborg på någon gymnasiemässa på torsdag nästa vecka med klassen. Bättre det än lektioner iaf! 
Snart är det dags för mig att börja tänka på vad jag ska välja för program/linje. Funderat starkt på samhälle, finns dock en nackdel med det och det är att man måste fortsätta med språk. Även fast jag har väldigt bra betyg i spanska, så kan jag säga er att det är hemskt tråkigt. Men men, har hela sommaren på mig att fundera ;) 

För övrigt så sitter jag och fryser bara. Lyssnar på min kära spelkompis Chris dubstep remix på en låt. Har beslutsångest som Emma hade igår. Vet inte om jag vill ha té eller oboy haha.
En dag till sen är det långhelg igen! Dagen och kvällen imorgon spenderar jag med Violeta om det går. Vi ska nämligen ha såkallade filmmaraton eftersom vi båda älskar att kolla på film. Blir mysigt! 


"If you love them, you'd let them go"
That's bullshit.
If you love them, you'd run the fuck after them and fight for you love



lajkilajki

Jävla randomrubriker det blir när man inte vet vad man ska ha för rubrik. 
Har suttit och skrattat som en jävla åsna när jag snackat med Rebecka på fb, hon är för skön den tjejen. Nu har vi tyvärr skiljt oss på facebook, lite sorgligt, men rebecka, du kommer alltid vara min äkta maka som jag sa förut!

Nej men tillbaka till verkligheten som vi aldrig kom fram till. 
Sitter och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt bara. 
Ska ha orientering i Tingvalla imorgon, men jag ska inte dit. Ska sitta i cafeterian och glo med Yasmina för vi vägrar sticka dit. Dessutom ska man springa själva. Om jag, Ella-My & Yasmina inte kunde läsa av kartan tillsammans, hur fan ska jag klara det ensam då? Min lärare tänker fan inte långt ):


the stepfather

Gav en massa filmtips till Violeta för en liten stund sen, blev sugen och bestämde mig för att slå på en film "the stepfather". Rätt så gammal men riktigt bra! Tycker den påminner mycket om "Disturbia" som är en av de bästa filmerna jag sett. Så nu har jag krupit ner i sängen och ska kolla på filmen. 
Sen ska jag nog bara duscha lite snabbt, läsa sen sova. Finns inte så mycket att göra om dagarna tycker jag. Oftast är det så att jag går i skolan, sen kommer jag hem och gör inte så mycket, sen sover man igen. ;) 
Taggar sommarlov gör vi iaf! Inte långt kvar nu.


dammsugarN

Precis dammsugit hela källaren & trappan. Cred till mig! Fast jag & dammsugaren är verkligen inte bästavänner om man säger så. Slog i skallen ett antal gånger, sen fastnade min strumpa på nån vass grej på dammsugarn så jag dammsög nästan upp min egna strumpa. FÖRJÄVLIGT. Nu är det över, och jag belönar mig själv med en god inbakad pizza som pappa snart kommer hem med! 
Olalah.

Lite musik

Länkar till Spotifymusik.

Blandat
RMK & Toppen – Allt du är
Mange Makers – Drick den - Radio Edit
Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt
Flo Rida – Whistle

At the party

Alesso – Calling (Lose My Mind) - R3hab & Swanky Tunes Vocal Mix
Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker - Radio Edit
Bingo Players – L'Amour - Original
Afrojack & R3hab – Prutataaa - Dada Life Remix
Avicii – Silhouettes - Original Radio Edit
Justin Michael – Too Late Tomorrow - Club Mix

Chillmode

Tyga – Far Away
Eminem – Mockingbird
Maroon 5 – Payphone
Sean Paul – She Doesn't Mind
James Vincent McMorrow – We Don't Eat
Chester See – So Goodbye (This Time Lies Won't Explain)

vaken nu?

Vad gör jag vaken nu.. Bra fråga. Kunde inte sova längre, men egentligen är jag otroligt bra på att sova länge ;)
Solen skiner för fullt ute, hoppas bara det är varmt ute också! Isåfall tänker jag sola. 
Bara för att vara snäll så hade jag tänkt dammsuga källaren idag.. "yey". Efter det så ska jag väl hitta på något om jag lyckas. 
Nu ska jag käka frulle :)

Biler från igår med Becka.



turn to you

Var en sväng på Familia innan, blev två par jeans. Har även klickat hem lite kläder från nätet också, skönt! 
Nu sitter jag och knarkar Justin Bieber's nya låt. Solen har börjat titta fram men det är fortfarande blåsigt och kallt ute så undviker helst att gå ut. 
Ska snart duscha, sedan ska jag nog lägga mig i sängen och spela xbox hihi.


filmtips

En otroligt fin & bra film är "The Vow", som på svenska heter "Älska mig igen". En romantikfilm som garanterat kommer skapa några tårar :')

Handlar om ett par som får vara med om en bilolycka när en lastbil kör in i bilen de sitter i. Så tjejen hade precis tagit av sitt bälte, och blir då svårt skadad och får minnserförlust. 
Hon vet inte vem någon är, hon vet inte ens vem hon själv är. Så hennes man, som hon inte minns heller, får hjälpa henne att komma ihåg saker och ting. Och ja, tänker inte berätta mer, men verkligen en film värd att se!


Linnéa

Världens finaste & mest störda lillasyster, men det är inte så konstigt när hon fick två onormala brödrar & två knäppa systrar ;) 
Hittade videon på mammas facebook, så bad jag mamma skicka den så jag kunde lägga upp den på min youtube! :D Så det är inte jag som säger "neej" på slutet haha!


lördagmorgon

Hallåja. 
Somnade riktigt tidigt igår - runt 11 tiden. Var jättetrött, och Becka somnade vid 2. Haha schysst jag är och bara dissar mina kompisar.. Emma du vet vad jag snackar om ;) (Rasmus)
Snart ska vi till Familia för jag ska som sagt köpa nya jeans olalah. Ska bara platta mitt jobbiga hår, åh orkar inte. 
Uppdaterar senare!

Friday

Skulle skriva ett inlägg från Linneas mobil innan, men tydligen så publicerades det aldrig. Jag skulle då bara informera er om att det var någon i sjuan som hade pikachudräkt på sig, kan ju säga att jag skrattade lagom mycket. Hmm.. normal skola? 

Veckan har gått sjukt snabbt tycker jag. Äntligen fredag iaf, och min kväll kommer jag spendera tillsammans med Rebecka som snart kommer hit! Vad vi hittar på återstår att se. Blir nog en massa filmtittande & spelande ;) Hon älskar ju att spela GTA på mitt xbox, grejen är den att hon dödar sig själv på ett eller annat sätt varje gång.

Har även haft en chill skoldag. På rasten skulle jag, Violeta & Ella-My spela brännboll men vi fick inga rack så vi tog en basketboll och började spela fotboll med den. Självklart ska hon nästan sparka bollen i huvudet på Ella-My så dem två blev ovänner, hahah! Spelade också in en shufflevideo som jag hade tänkt dela med mig av så fort hon skickat den till mig. :)
Imorgon hoppas jag verkligen på att jag ska åka till Familia och införskaffa nya kläder! Ett par jeans som jag verkligen vill ha, sen så ska jag hitta ett par shorts också. Kan vara bra att köpa nu innan det tar slut!

Dessa byxorna på bilden ska jag köpa, hoppas bara dem finns kvar i min storlek :d

Godnatt

Har precis duschat och ska snart få min skönhetssömn ;) Börjar 09.05 imorgon, gött! 
Godnatt på er.


Allt du är

Bara tanken på dig gör  att mitt hjärta börjar slå dubbla slag,
och känner något så starkt inom mig, hade nästan så jag tuppat av.
För det du gör mot mig vill jag att du ska se.
Det är helt sjukt, inget i min smak.
Jag pallar inte mer nu, jag har gjort mitt val.
Och nu är du helt slut, finns ingenting kvar.
Och redan den sekunden jag sa "det är slut" kändes allting dubbelt så bra.
Och nu när jag är ensam igen känner jag att det kan ha varit det bästa som hänt.
Jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans.
Och förresten, jag känner mig så att jag inte känner något alls.

Allt du är, ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.
Tänder inte på dig längre, vi släckte lågan.
Ser dig inte fast jag tänker på dig.
Och tror du fattar vad det lutar mot, våran tomgång mot slutstation.
För när allting går i kras, och jag känner att vi tappat allt vi var.
Då säger du att allting kan bli bra, men jag har inga andra chanser kvar.
Som om jag inte kom någonstans.
Du är värdelös, ta det som en komplimang.
Våra hjärtan har gått itu, och du är långt långt borta nu.
För jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans.
Och förresten, jag känner mig så att jag inte känner något alls.

Allt du är ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.
Jag är trött på dig, jag somnar snart.
Det blir aldrig mer vi två.
Du får se mig gå.
Allt du är ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.
Bara tanken på dig gör  att mitt hjärta börjar slå dubbla slag,
och känner något så starkt inom mig, hade nästan så jag tuppat av.
För det du gör mot mig vill jag att du ska se.
Det är helt sjukt, inget i min smak.
Jag pallar inte mer nu, jag har gjort mitt val.
Och nu är du helt slut, finns ingenting kvar.
Och redan den sekunden jag sa "det är slut" kändes allting dubbelt så bra.
Och nu när jag är ensam igen känner jag att det kan ha varit det bästa som hänt.
Jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans.
Och förresten, jag känner mig så att jag inte känner något alls.
Allt du är, ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.
Tänder inte på dig längre, vi släckte lågan.
Ser dig inte fast jag tänker på dig.
Och tror du fattar vad det lutar mot, våran tomgång mot slutstation.
För när allting går i kras, och jag känner att vi tappat allt vi var.
Då säger du att allting kan bli bra, men jag har inga andra chanser kvar.
Som om jag inte kom någonstans.
Du är värdelös, ta det som en komplimang.
Våra hjärtan har gått itu, och du är långt långt borta nu.
För jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans.
Och förresten, jag känner mig så att jag inte känner något alls.
Allt du är ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.
Jag är trött på dig, jag somnar snart.
Det blir aldrig mer vi två.
Du får se mig gå.
Allt du är ska jag lämna idag, för vi kunde varit perfekt men nu är du bara hälften så bra.
Allt du är, är det sämsta jag har, så jag går här ifrån, du får stanna.

Thailand

Thailandsresan som jag aldrig följde med på. Bodde dock hos mamma då. Men aja, nästa år!
Såg underbart ut, och huset är ju skitsnyggt! :D Haha lägg märke till min "coola" pappa & mina söta småsyskon ;) 







do not understand

Jag förstår inte hur man kan le hela dagen, men sedan gråta sig till sömns.
Hur bilder aldrig förändras, men människorna i dem gör.
Hur din bästa vän kan bli din värsta fiende, eller hur konstigt det är att din värsta fiende förvandlas till din bästa vän.
Hur "föralltid" förvandlas till ett par korta månader.
Hur du kan släppa taget om något som du en gång sa att du inte kunde leva utan.
Hur människor som en gång ville spendera varje sekund med dig, tror att ett par minuter av sin tid är för mycket över.
Hur människor ger löften trots att veta hur vanligt det är för löften att brytas.
Hur människor kan radera dig från sina liv bara för att det är lättare än att reda ut saker och ting.



Benjamin Olliver Persson Svitzer

Eftersom Benjamin så gärna ville att jag skulle blogga om honom, så tänkte jag skriva några söta rader ;)

Benjamin, du är en söt, rolig, härlig & underbar kille. 
På sättet hur du verkligen bryr dig om en och visar att du verkligen vill ha kontakt med en, det är något jag tycker om extra mycker hos dig. Men jag ibland är jag på dåligt humör (som de flesta andra tjejer på denna jorden) och då kan jag säga en massa knasiga/dumma/knäppa saker, vilket jag ångrar! För när jag tänker efter så bryr du dig verkligen om mig, och till skillnad från många andra så visar du det, och det uppskattar jag till 100%. Men det räcker faktiskt att du frågar hur jag mår en gång om dagen och inte tre ;)
Det är synd att vi inte har träffats ännu eftersom varje gång den ena kan, så kan inte den andra. Lite surt, men någon gång ska vi träffas hoppas jag! 
Du.. tycker det är konstigt hur jag och Emma kan äta bär precis som om det vore godis, men jag ska lära dig att gilla det ;)
Du ber om ursäkt för saker du tror du gjort fel, även fast det egentligen är jag som gjort fel. Och det är jag ledsen för, men du är värd mer än vad jag ger dig just nu. 
På något sätt får du mig ändå glad när jag är på dåligt humör.
Ditt immunförsvar suger eftersom du väldigt ofta är sjuk tycker jag.. sen så får du sluta vara så blyg så du kan träffa mig någon gång! Nu blev det många söta rader & jag skulle kunna skriva hundra till men huvudsaken är att du vet att du är en bra person och att jag tycker om dig precis för den du är :) 
Sen så ska jag hämta glass nu så har inte tid att skriva mer hihi.


Drick den!

Hallo. 
Vädret ute är absolut inget vackert. Var ändå ute och gick en runda innan så nu är jag rätt blöt. Ska byta om, sedan gå och äta. Haha fan vad jag ska äta hela tiden. Som sagt, mat är min passion <3
Nu sitter jag & lyssnar på Mange Makers nya låt, lika härliga som vanligt!


schooooool

Godmorgon! Precis fixat till mig så ska snart dra mig mot skolan. Har en del läxor till imorgon kom jag på - och där försvann min eftermiddag. Aw :(
Vädret är inte på topp det heller, grått och tråkigt ute. Vill ha den värmen vi hade i onsdags förra veckan!
Nu har jag försökt få på mig armbanden i över 10 min, och eftersom jag inte har några naglar just nu så gör det jävligt ont i min tumme. Men nu är jag klar och redo , Ciao.

All of our bridges burnt down

Har kollat lite på ishockey. Sverige mot Tyskland, står för tillfälligt 1-1. Får ju hoppas på att Sverige vinner detta :) 
Tv:n fick ryck och började sega, den hatar verkligen mig för det var inte så när jag inte var där sa pappa.. ja, antar att jag för mig med otur haha. 
Nu är jag riktigt ovanligt trött så tänker läsa lite av min bok sedan sova. Torsdag imorgon, vilket betyder en dag närmre fredag, och det gillar vi! 
Godnatt.


boyfriend

Justin Bieber's nya musikvideo på boyfriend. Den är ju inte alls som alla teasers visade att den skulle vara? 
Aja, jag tycker den är helt okej, knas i början och det bara. Och han är lika snygg som alltid, inget snack om saken.


onödigtskitsomkanvaraintressantibland

Tänkte bara dela med mig lite om min dag, vilket kan vara ett bra inlägg när man inte har något annat speciellt att skriva om.

Hade prov i fysik som gick hyfsat bra, sen blev det omprov för min del sista lektionen. Omprov på Napoleon som däremot gick väldigt bra. Stackars mig, Mike & Kevin.A som fick F på våran powerpoint, nästan så man skäms lite. 
Hehe goa killar som dock inte är världsbäst att jobba ihop med! 
Fick reda på att man har sovmorgon på fredag en timme, skönt. Vi ska även börja kolla på en film i svenskan som vi min lärare har tjatat om så länge att vi skulle göra men det har aldrig blivit av. Själv tycker jag det är chill att bara sitta och glo film en hel lektion, men vem tycker inte det? 
Haha vad mer för skit har jag gjort idag.. Kom hem från skolan, gjorde mig en smoothie och därefter tittade jag på TV bara. 
Nu för någon timme sen har jag faktiskt tränat litttaaaaa, OhMy tänker ni. Jag - träna? Pahah. Jo faktiskt ;) Vill man ha drömkroppen så får man börja någon gång, eller hur? 
Nu ska jag upp & käka glass. Haha skitbra att äta efter träning!!

Ful, rättså nytagen bild på min mage.. Vart tog magmusklerna vägen?

kör igång igen

Hehe jag och mitt blogghumör är inte riktigt bästa vänner om man säger så. 
Kände för att blogga igen & så förblir det, får dock se hur länge det håller i sig denna gången.. 
Den här bloggen är inte direkt privat, men kommer bara ge ut den till en del människor, resten får väl hitta bloggen eller något. Detta kommer även betyda att jag nästan inte kommer ha några besökare, whatever. Tjänar inte pengar på bloggen ändå, skriver for fun ;)

RSS 2.0